Upplev Roslagen
 • Julbord på Rånäs Slott 2017

  Julbord 2017 I år dukar vi upp vårt dignande julbord på slottet mellan 8-20 december. Under perioden ingår...

  Läs mer här

 • Roger Pontare "Mitt vinterland", Fasterna kyrka

  Roger Pontare är en av Sveriges mest omtyckta sångare med en bredd som spänner från jazz, blues och soul till ...

  Läs mer här

 • Elvis Christmas 2017

  Henrik Åberg, Sveriges i särklass bästa Elvistolkare vill bjuda publiken på ett riktigt härligt och  vintrigt ...

  Läs mer här

Dags att boka årets Julbord – i Roslagen såklart!

Runt om i Roslagen har förberedelser inför årets julbord börjat så smått. Bokningarna börjar komma in och vill du säkra ditt datum med arbetskollegor, vänner eller familj är det hög tid att boka!

julbord-ranas-slott

Ombord på gamla ångfartyget s/s Norrtelje har sillar börjat läggs in, konfektyr kommer kokas, granen så småningom kläs och julmusiken strömmar genom högtalarna medan tomteverkstaden pågår som bäst.

Längre inåt land i vacker slottsmiljö putsas glas och linnedukar stärks. Rånäs Slott dekoreras under flera dagar och det råder en julefrid i de vackra salarna. Julbordet dignar av exklusiva råvaror och ett gottebord som saknar motstycke.

Det gamla fiskeläget Grisslehamn har premiär för mer fartfyllda julbord! På Hotell Havsbaden blir det underhållning till max och först ut är Creedence Tribute Show som hyllar ett av de största banden inom rockhistorien!

Top Cats lyfter taket med svänig av rockabilly och sist ut är Dire Straits tribute som spelar hitsen du aldrig kommer att glömma.

Föredrar du ett lugnare men alldeles unikt julbord, långt ut i Stockholms vackra skärgård tipsar vi om Söderarm som fortfarande är ett viktigt landmärke som sista, eller första, utpost till Ålands hav. Här är skärgården helt unik med karga klippor och många, många små öar. Julbordet dukar upp i fyrstationen och antalet gäster är begränsat.

Fler förslag hittar du på UpplevRoslagen.se!

God Jul!