Upplev Roslagen
 • Prova på Lerduveskytte Norrtälje, Svanberga

  Prova på sporten som gav Sverige en efterlängtad silvermedalj under OS i London 2012! Lerduveskytte utövas båd...

  Läs mer här

 • Julbord & Show: Robin Bengtsson, Öregrund

  Den 15 och 16/12 bjuds det på julbord med show på Societetshuset i Öregrund med Robin Bengtsson. Robin vann...

  Läs mer här

 • Julbord på Rånäs Slott 2017

  Julbord 2017 I år dukar vi upp vårt dignande julbord på slottet mellan 8-20 december. Under perioden ingår...

  Läs mer här

 • Nyårskonsert med Louise Hoffsten, Öregrunds kyrka

  Nyårskonsert med Louise Hoffsten – Öregrunds kyrka 30 december 2017. Välgörenhetskonsert till förmån för De g...

  Läs mer här

Dags att boka årets Julbord – i Roslagen såklart!

Runt om i Roslagen har förberedelser inför årets julbord börjat så smått. Bokningarna börjar komma in och vill du säkra ditt datum med arbetskollegor, vänner eller familj är det hög tid att boka!

julbord-ranas-slott

Ombord på gamla ångfartyget s/s Norrtelje har sillar börjat läggs in, konfektyr kommer kokas, granen så småningom kläs och julmusiken strömmar genom högtalarna medan tomteverkstaden pågår som bäst.

Längre inåt land i vacker slottsmiljö putsas glas och linnedukar stärks. Rånäs Slott dekoreras under flera dagar och det råder en julefrid i de vackra salarna. Julbordet dignar av exklusiva råvaror och ett gottebord som saknar motstycke.

Det gamla fiskeläget Grisslehamn har premiär för mer fartfyllda julbord! På Hotell Havsbaden blir det underhållning till max och först ut är Creedence Tribute Show som hyllar ett av de största banden inom rockhistorien!

Top Cats lyfter taket med svänig av rockabilly och sist ut är Dire Straits tribute som spelar hitsen du aldrig kommer att glömma.

Föredrar du ett lugnare men alldeles unikt julbord, långt ut i Stockholms vackra skärgård tipsar vi om Söderarm som fortfarande är ett viktigt landmärke som sista, eller första, utpost till Ålands hav. Här är skärgården helt unik med karga klippor och många, många små öar. Julbordet dukar upp i fyrstationen och antalet gäster är begränsat.

Fler förslag hittar du på UpplevRoslagen.se!

God Jul!