Upplev Roslagen

  Doug Seegers inleder tredje Sverigeturnén i Roslagen!

  Nu är det dags igen! För tredje gången kommer Doug Seegers till Sverige.

  Doug Seegers premiär i Roslagen

  Allt började i SVT´s Jills Veranda, och resten är historia. Sverigepremiären våren 2014 var på Skebopuben i Roslagen(!) och sedan följde en rad konserter och tv-framträdanden.

  Då var det var en rörd, och lätt nervös Doug Seegers som gav en mycket personlig och fin spelning på Skebopuben till publikens jubel och dessutom under tre kvällar i rad. Efteråt kunde vi möta en glad och lycklig Doug Seegers på gräsmattan utanför och tillfälle gavs för såväl autografer som foto.

  Nu kommer han tillbaka för sin tredje Sverigeturné. Även denna gång med premiär på Skebopuben i Roslagen som arrangerar tillsammans med Rootsy Live. Det blir tre spelningar med start den 31 maj samt 1 och 2 juni 2016.

  Med sig har han ett nytt album ”Walking On the Edge of the World”  som med all önskvärd tydlighet visar att han inte är en dagslända utan en fullfjädrad artist och låtskrivare enligt Rootsy Live.

  Skebopuben som ligger utanför Norrtälje har länge arrangerat spelningar i samma genre och med Rootsy Live som samarbetspartner. Under åren har Skebobruks Kulturförening och den lilla puben gästats av många fina artister.

  Mer info och biljetter -> http://www.upplevroslagen.se/organisator/skebopuben/