• Höstpaddling – Paddla kajak till Håkansskär

    Första helgen i oktober är det dags igen för en höstpaddling med kajak ut till

    Boka

Höstpaddling – Paddla kajak till Håkansskär

Första helgen i oktober är det dags igen för en höstpaddling med kajak ut till Håkanskär i Stockholms Skärgård! Förra året bjöd på både sommar och höstväder samt mycket trevligt sällskap vilket får oss att vilja göra det igen!

Den här turen ingår ej i våra ”all inclusive” turer vilket innebär att du själv står för all mat och utrustning. Men självklart finns det att hyra av oss för de som inte har allt själv.

Vi utgår precis som förra året från Gräddö, vilka tider som gäller kommer närmare turen. Vi kommer att sikta på att ta oss ut till Yttre Håkanskär men planen kan ändras beroende på vädret. Dagsetapperna kommer ligga på ca 15-20 km.

Saknar du något säljer vi packpåsar, vattentäta mobilfodral, paddelskor, handskar, kepsar, glasögonsnoddar och mycket mer i butiken.

Hör av dig om du har några funderingar!

___________________________________

Nivåkrav:

  • Ska ha gått minst en heldagskurs i kajakpaddling (vår nybörjarkurs eller motsvarande) samt ha erfarenhet från någon paddlingstur efter det.
  • Ska ha provat på att tippa runt med en kajak (gärna ha tagit sig upp också med hjälp av kamraträddning eller självräddning)
Dela

Kajak & Uteliv

Vi älskar att paddla och vill gärna dela med oss av allt paddling har att erbjuda. Vi hyr ut kajaker och SUP-brädor, ordnar guidade turer och kurser i havspaddling samt säljer kajaker och tillbehör.

0176-403 15

info@kajak-uteliv.com

http://www.kajak-uteliv.com

Gräddö varvsväg, 760 15 Gräddö, Sverige

Pris: 800 :-

Från: 30 Sep, 10:00

Till: 01 Oct, 16:00

http://www.kajak-uteliv.com/?page_id=253

Boka

Organisatören har ej lagt upp några event än.