• Intensivkurs: Jägarexamen

    Jägarexamen på 3 dagar, endast 50 minuter från Stockholm, Arlanda och Uppsala! Välkommen till intensivkurs för jägarexamen

    Boka

Intensivkurs: Jägarexamen

Jägarexamen på 3 dagar, endast 50 minuter från Stockholm, Arlanda och Uppsala!

Välkommen till intensivkurs för jägarexamen på Sundsta Säteri!

Vi har mer än 20 års erfarenhet av Jägarexamensutbildning och är en av Sveriges största arrangörer av intensivkurser. Under tre långa och intensiva dagar från tidig morgon till sen kväll så lär vi ut teori, säker och praktisk vapenhantering samt genomför samtliga prov. Därtill så talar vi om kötthantering och tillagning, oftast visar vi dig även praktiskt hur man tar ur samt flår ett vilt. Eftersom vi även bedriver mycket jakt här på Sundsta så visar vi biotoper, pass och exempel på viltvård under en rundtur på våra ägor. Äter gör vi också, främst olika typer av vilt från vår jaktmark tillredd av våra duktiga kockar.

I priset ingår allt du behöver för att ta din examen, helpension, alla provavgifter, lån av vapen, ammunition och ett teorimaterial. Vi erbjuder också möjligheten att genomföra utbildningen på engelska. Har du dyslexi eller andra språksvårigheter kan du genomföra teoridelen muntligt.

Dela

Sundsta Säteri

Sundsta Säteri är en oas av både naturnära och fartfyllda upplevelser i Roslagen, bara en kort biltur från Stockholm.

0175 60063

info@sundsta.se

http://www.sundsta.se/

Sundsta Säteri, Norrtälje, Sverige

Pris: 9 399 :-

Från: 17 Nov, 08:30

Till: 19 Nov, 15:00

http://www.sundsta.se/

Boka

Organisatören har ej lagt upp några event än.