• Kullehusteatern – ”Ett resande teatersällskap”, Åkersberga

    Kullehusteatern ger ”Ett resande teatersällskap” av August Blanche 2018 Kullehusteatern kommer att sommaren 2018 göra sitt 20-års jubileum.

    Boka

Kullehusteatern – ”Ett resande teatersällskap”, Åkersberga

Kullehusteatern ger ”Ett resande teatersällskap” av August Blanche 2018

Kullehusteatern kommer att sommaren 2018 göra sitt 20-års jubileum. Vi har gett fastboende och sommargäster teaterföreställningar under somrarna från 1998, och det vill vi fira med att ge metateater i dess rätta mening. Vi kommer att spela ”Ett resande teatersällskap”, av August Blanche, ett lustspel med kupletter från 1848.

Som vanligt vill vi även rikta oss till hela familjer, så barn under 16 år går in gratis med vuxna..

Biljett
Biljetter säljes på plats, men de kan också köpas via vår hemsida.
280 kr ordinarie
260 kr studerande och pensionär
240 kr UNT och NT – prenumerant

Vi tar endast kontanter i kassan. Biljetterna har ingen platsreservation, så kom i god tid! Kassan öppnar alltid en timme innan föreställningens början. Vår devis är att alla ska få plats så vid det tillfälle att alla biljetterna är slut kommer den publik som inte har köpt biljett få vänta tills strax innan föreställningens början för att köpa biljett och ta plats.

Publikinformaton
Vid publikfrågor, ring Kullehusteatern på: 0736-737 277. Föreställningens längd kommer vara kring 2 tim inkl. paus.

Vid regn spelar vi, där möjlighet finns, inomhus. På övriga spelplatser spelar vi vid lätt regn i regnkappor. Publiken ombeds ta med regnkläder, vi delar också ut plastsäckar till behövande.

Ett resande teatersällskap
I originalet möter vi ett resande teatersällskaps öden och äventyr på turné i landsorten, för tillfället stationerade i Vimmerby. I vår version rör vi oss givetvis i Roslagen och Stockholms skärgård och låter den dagsaktuella spelplatsen bli spelplats även för våra rollfigurer. Pjäsen är en komedi med satiriska stråk, med den bevingade repliken ”Det ska fan vara teaterdirektör”.

Denna uppsättning kommer att innehålla allt det som Kullehusteratern blivit så uppskattad och älskad för: lekfullhet, komik, satir, professionellt skådespeleri, ensemblekänsla, vacker och påkostad kostym, imponerade peruker och god och levande publikkontakt.

Pjäsen är pyntad med små kupletter, vilka kommer att aktualiseras och framföras. Bearbetningen görs av Linda Kulle och regin står Anita Ekström för. Speltiden blir c:a 2 timmar inklusive paus. Premiären är planerad i slutet av juni och därefter börjar turnén för detta resande teatersällskap på öar och fastland i Roslagen, Södertörn, Öregrund, Uppsala och Stockholm. Som förra året blir det nästan 40 uppföranden.

Dela

Kullehusteatern

Kullehusteatern ger ”Ett resande teatersällskap” av August Blanche 2018

Pris: 280 :-

Datum: 10 Aug

Tid: 18:00 - 20:00

http://kullehusteatern.se/

Boka

Organisatören har ej lagt upp några event än.