• Ture Sventon- Privatdetektiv Teaterföreställning

    RUT spelar Ture Sventon – Privatdetektiven Det är en fartfylld familjeföreställning som passar bra för

    Boka

Ture Sventon- Privatdetektiv Teaterföreställning

RUT spelar Ture Sventon – Privatdetektiven

Det är en fartfylld familjeföreställning som passar bra för alla åldrar. Föreställningen är 90 minuter lång, inkluderat paus.

Rimbo Ungdoms Teaterförening skapades för över 20 år sedan av Anu Ekman och har sedan dess haft många begåvade teaterledare som i flertalet fall själva börjat som skådespelande ungdomar i föreningen. Det har genom åren varit en hel del personer som ideellt ställt upp med sin energi och engagemang för att se till att föreningen fortsätter att sätta upp fantastisk teater. Detta inkluderar styrelsen och alla underbara föräldrar som bidragit med sin tid i arbetet innan, under och efter föreställningarna. Målet är och har alltid varit att se till att ungdomar med teaterintresse har en möjlighet att få utöva skådespeleri lokalt i Rimbo, men samtidigt också växa som människor med stärkta självförtroenden och förhoppningsvis en stor lust att fortsätta med teater.

80sek Vuxen, 50 sek barn

För mer information om föreningen besök oss gärna i Facebookgruppen: RUT, Rimbo Ungdoms Teaterförening och/eller hemsidan www.teaterrut.se

Ni kan också stötta oss genom att bli stödjande medlem. Alla pengar som kommer in går oavkortat till framtida föreställningar.
100kr som minst. Swisha till 123 427 3447 eller Bankgiro 5486-3923. Skriv ditt namn och stödjande som kommentar. Konton tillhör RUT.

Med varma hälsningar från årets regissörer /Karolina Holm och Zandra Irlander Griffin

Årets föreställning Ture Sventon-Privatdetektiv är skriven av Åke Holmberg

Dela

Rimbo UngdomsTeaterförening

Pris: 80 :-

Datum: 12 Nov

Tid: 13:00 - 14:30

www.teaterrut.se

Boka

Organisatören har ej lagt upp några event än.