Upplev Roslagen

  Sommarens artister till Barnens Ö i Roslagen!

  Kikki Danielsson Barnens Ö

  Det blir återigen en stjärnspäckad konsertsommar på Barnens Ö Krog & Scen med fina artister som bl.a. Kikki Danielsson, Ebbot Lundberg och Marit Bergman!

  Barnens Ö Krog & Scen har sedan starten 2006 lyckats locka många av Sveriges störta artister till sin intima och något annorlunda scen, ett båthus i Roslagen. Sommarens program är precis klart och biljetterna släpps fredagen den 22 april.

  –   Det är närheten till havet och den mysiga miljön som lockar artisterna att ta en avstickare från sina festivalturnéer och landa hos oss, säger Agnes Rosenberg på Barnens Ö Krog & Scen

  Flera av artisterna har genom åren även passat på att ta med sig familjen för lite semester i Roslagen.

  Årets program bjuder på både återvändande storheter och nya stjärnor. Ebbot Lundberg är tillbaka för femte året och den här gången med The Indigo Children och en ny skiva i bagaget. Bröderna Lindgren återvänder med en ny rockshow för vuxna och barn. Med sig har de Patrik Arve, Britta Persson och Anja Bigrell. Patrik Arve svidar sedan om till björn och spelar med Teddybears (DJ­set) på kvällen. Andra som dyker upp i sommar är Marit Bergman och Kikki Danielsson.

  –    Jag är oerhört stolt över att få presentera Kikki Danielsson och det fantastiska country- material som hon nyligen släppte på skiva. Jag ser också mycket fram emot Kristin Amparo och Combo de la Musicas konsert den 14:e juli. Om man gillar Amy Winehouse skivor är det ett måste! Kristin Amparos röst i ett klassiskt svängigt soulband, det kan knappast bli bättre, berättar Agnes Rosenberg.

  Sommarens spellista:

  7 juli                 Ebbot & The Indigo Children
  14 juli               Combo de la Musica & Kristin Amparo
  21 juli               Bröderna Lindgren + Teddybears (DJ­set)
  28 juli               Kikki Danielsson
  4 augusti          Marit Bergman

  Barnens Ö Krog & Scen är beläget på den gamla ångbåtsbryggan mitt på Barnens Ö på Björkö i Roslagen.

  –      Gästerna kan glida in med båt direkt från vattnet och sätta sig till bords men landvägen går också bra, SL-bussen stannar precis vid knuten säger Agnes Rosenberg.

  Stället ger en känsla av kontinental semester där du kan dricka en espresso med croissant på morgonkvisten och läsa tidningen, ta en glass och ett dopp från bryggan när solen gassar eller njuta av en eftermiddagsdrink. Du kan äta en god middag från à la cartemenyn eller besöka en grillkväll för att sedan gå vidare 300 m in i viken och se Sveriges artistelit spela i Båthuset.

  Här hittar du mer information och kan boka biljetter ->